ponedjeljak, 27. lipnja 2016.

Zapečeni slani kolač/frittata s povrćem i šampinjonima


Ako ste u dilemi kako skinuti višak kilograma,pokušajte da spremate i jedete laganija jela kao što je ovaj slani kolač,tijelo će vam biti zahvalno



Sastojci:
-  25 g maslaca
-  200 g šampinjona
-  2 paradajza
-  4 jaja
-  75 g naribanog celera, stručak peršuna
-  150 g sira, so, biber
Priprema:
 Rastopite maslac, dodajte šampinjone i paradajz. Dinstajte 3-4 minute. Izvadite ih u zdjelu i ostavite sa strane. Istucite jaja. Umiješajte celer, peršun, gljive i paradajz. Posolite i pobiberite. Rastopite maslac u tavi, dodajte smjesu od jaja, pospite sirom i kratko zapecite u rerni.
Možete služiti s kiselom pavlakom ili jogurtom,stvar izbora i ukusa.Prijatno!

Nema komentara:

Objavi komentar