utorak, 24. studenoga 2015.

Jednostavni ručak od krumpira i hrenovki




Sastojci:
- 2 veća krumpira
- 1 glavica većeg luka
- 1 paket hrenovki (2 do 4 komada)



Priprema:
1. Krumpir i luk ogulite i narežite na manje kockice.

2. U duboku tavu stavite ulje, dodajte krumpir i luk te ga posolite i popaprite.

3. Pirjajte na srednjoj vatri te kuhačom svako toliko okrenite sastojke.

4. Po želji dodajte žlicu pelata ili nekog drugog umaka od rajčice.

5. Hrenovke narežite na kolutiće, a kada se krumpir zapeče, ubacite ih u tavu te nastavite s pirjanjem i okretanjem.

6. U tavu dodajte i malo vode te nastavite pirjati još par minuta.

7. Kada voda ispari, a krumpir omekša - jelo je gotovo.

Nema komentara:

Objavi komentar