Zagrijte se nakon napornog dana uz ovo fantastično jelo ,fini kremasti grah sa kobasicama koji ćete pripremiti za samo četrdeset minuta.Neka vaš dom zamiriše kao u najboljem restoranu i uživajte u svakom zalogaju uz ovo ukusno jelo.

Potrebno:
- pakovanje kobasica po vašem izboru
- manje pakovanje umaka od rajčice
- 2 pakovanja po 400g limenke bjelog puter graha
- 1 kašičica šećera
- 1 kašičica senfa
Priprema:
U velikoj tavi, pržite kobasice do smeđe boje,da se lijepo zapeku,malo ih nožem nareckajte, sve - oko 10 minuta.
Dodajte umak od rajčice, dobro promiješajte, a zatim istresite grah, šećer senf i suhi začin kao i jedan lovorov list za bolji i aromatičniji ukus.
Pustite da prokuha,potom smanjite temperaturu , pokrijte i kuhajte 30 minuta.
Izvrsno je posluženo s prepečenim tost kruhom ili rižom uz sezonsku salatu.
Po želji možete dodati dva češnja češnjaka i prije služenja posuti isjeckanim svježim peršunovim listom.
Izvor:Good Food magazine
Nema komentara:
Objavi komentar