petak, 16. studenoga 2018.

Bijeli puter grah sa kobasicama,brzo i preukusno


Zagrijte se nakon napornog dana uz ovo fantastično jelo ,fini kremasti grah sa kobasicama koji ćete pripremiti za samo četrdeset minuta.Neka vaš dom zamiriše kao u najboljem restoranu i uživajte u svakom zalogaju uz ovo ukusno jelo.




                       Bean & sausage hotpot

Potrebno:

- pakovanje kobasica  po vašem izboru

- manje pakovanje umaka od rajčice

- 2 pakovanja po 400g  limenke bjelog puter graha

- 1 kašičica šećera

- 1 kašičica  senfa


Priprema:

U velikoj tavi, pržite kobasice do smeđe boje,da se lijepo zapeku,malo ih nožem nareckajte, sve - oko 10 minuta.



Dodajte umak od rajčice, dobro promiješajte, a zatim istresite grah, šećer  senf i suhi začin kao i jedan lovorov list za bolji i aromatičniji ukus.

Pustite da prokuha,potom smanjite temperaturu , pokrijte i kuhajte 30 minuta.

Izvrsno je posluženo s prepečenim tost kruhom ili rižom uz sezonsku salatu.

Po želji možete dodati dva češnja češnjaka i prije služenja posuti isjeckanim svježim peršunovim listom.

Izvor:Good Food magazine

Nema komentara:

Objavi komentar