četvrtak, 11. lipnja 2020.

Punjene pileće šnicle


Jako,jakoo ukusno jelo, fantastičnog mirisa i okusa,zaista jamiii...

     Jela - Filovane snicle


Potrebno:

- svinjsko ili pileće meso (po izboru)

- paprika

- žuti sir kačkavalj slanina u šnitama


 so, biber aleva paprika i vegeta


Priprema


Za ove šnicle možete koristiti svinjsko ili pileće meso.

Šnicle lagano istucati i blago posoliti pa ostaviti da malo odstoje u frižideru.
  Na početku svake šnicle staviti komadiće pečene paprike, a na papriku komad žutog sira kačkavalja.

Uviti šniclu kao sarmu, pa celu šniclu omotati sa komadom slanine.

Svaku šniclu zakačiti čačkalicom da stoji čvrsto.

U pripremljenu vatrostalnu činiju poređati šnicle kao što ređate sarme, da čvrsto stoje jedna uz drugu.

Posoliti, pobiberiti, staviti malo aleve paprike i vegete i peći.   

Za vreme pečenja povremeno zalivati sokom od pečenja.

Dobar tek!

Izvor:novine.ca

Nema komentara:

Objavi komentar