Volite ribu ali neznate kako da je pripremite da nije uvijek uobičajeni recept, želite nešto drugačije , možda ribu iz rerne...., bez prženja i mirisa prženja u cijeloj kuhinji, ako ste se pronašli u ovome tad je ovaj recept upravo pravi za vas....
Potrebno:
- 600 g fileta oslića,
- 4 velika paradajza,
- 4 glavice crnog luka,
- 4 kašike maslinovog ulja,
- 2 kašike seckanog svežeg peršuna,
- so,biber.
Priprema:
Zagrejte rernu na 200 stepeni. Paradajz operite i isecite na kolutove.
Crni luk oljuštite i takođe isecite na tanke kolutove.
Poređajte paradajz i crni luk na dnu vatrostalne činije pa preko povrća rasporedite filete oslića.
Prelijte ih uljem, posolite i pobiberite po želji i pecite 30-40 minuta.
Neposredno pre posluženja dodajte iseckani peršun.
Poslužite uz baren krompir. Prijatno!
Izvor:stil.kurir.rs,foto:kuvarancije.com
Nema komentara:
Objavi komentar