Fine keksiće svi volimo a naročito naši maleni, zato ako niste alergični na kikiriki evo super recepta za vas, bez grama brašna, a tako prhki i mekani da se tope u ustima, zaista jamiii...
Potrebo:
– 250 g kikiriki maslaca
– 200 g šećera
– 1 jaje
– 200 g crne čokolade
Priprema:
Lagano mikserom umutiti jaje sa šećerom i maslacem od kikirikija dok ne dobijete jednoličnu, ali ljepljivu smjesu.
Podijelite smjesu na loptice, pa rukama malo oblikovati.
Stavite tako pripremljenu lopticu na papir za pečenje, pa je spljoštite.
Keks pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva, 15 od 20 minuta.
Čokoladu otopite na pari, pa prelijte preko ohlađenih keksića.
Ohladiti prije služenja.
Prijatnoo!
Izvor:n1info.com
Nema komentara:
Objavi komentar