Kod pripreme jela obično svi trežimo recepte koji nam neće oduzeti previše vremena a naročito kad se vratimo kući umorni od posla,zar ne! Današnji recept je upravo takav i trebat će vam nekih 45 minuta,postat će omiljeni obiteljski obrok na jednostavan način, ova pita u tijestu priprema se od kremaste pileće juhe iz konzerve i već pripremljenog lisnatog tijesta. Poslužite uz pire krumpir po želji.
Potrebno:
1 luk, narezan na ploške
1 žlica biljnog ulja
glavica brokule (oko 375g) narezana na cvjetiće, stabljika sitno narezana
1 žlica punog zrna senfa
400 g limenke pileće krem juhe
Pakiranje od 375 g nemasnog gotovog lisnatog tijesta
1 žlica mlijeka
pire krumpir, za posluživanje (po želji)
Priprema:
Stavite luk, ulje i stabljike brokule narezane na kockice u zdjelu prikladnu za mikrovalnu pećnicu i pecite u mikrovalnoj pećnici na jakoj 5-6 minuta*, miješajući svake 2 minute, dok ne omekša. Stavite u posudu za pitu ili posudu za pečenje od 1-1,2 l.
Zagrijte pećnicu na plin 6, 200°C, ventilator 180°C. Stavite cvjetiće u zdjelu prikladnu za mikrovalnu pećnicu i lagano prekrijte papirom za pečenje ili tanjurom; u mikrovalnoj pećnici 3-4 minute dok ne omekša. Dodajte u posudu za pitu i umiješajte senf i juhu,dodajte začine po želji.
Posudu pokrijte lisnatim tijestom i odrežite višak, a rubove spojite vilicom. Oštrim nožem probušite sredinu kako biste napravili otvor za paru.
Premažite tijesto mlijekom, pa pecite 30 minuta. Poslužite uz pire krompir ili kašu po želji.
I to je to, jednostavno zar ne, dobar tek!
Ingredients:
1 onion, sliced
1 tbsp vegetable oil
head of broccoli (about 375g), cut into florets, stalk finely diced
1 tbsp wholegrain mustard
400g tin cream of chicken soup
375g pack reduced-fat ready-rolled puff pastry
1 tbsp milk
mashed potato, to serve (optional)
Method:
Put the onion, oil and diced broccoli stalks in a microwave-safe bowl and microwave on high for 5-6 minutes*, stirring every 2 minutes, until softened. Tip into a 1-1.2ltr pie dish or baking dish.
Preheat the oven to gas 6, 200°C, fan 180°C. Put the florets in the microwave-safe bowl and loosely cover with baking paper or a plate; microwave for 3-4 mins until just tender. Add to the pie dish and stir in the mustard and soup; season.
Cover the dish with the puff pastry and trim the excess, sealing the edges with a fork. Pierce the center with a sharp knife to make a steam hole.
Brush the pastry with milk, then bake for 30 minutes. Serve with mash, if you like.
Izvor:tesco.com
Moje ime je Giovanni Centeno. Prošla sam kroz teške trenutke sa različitim muškarcima koji su našli pravu ljubav i iskreno prihvatanje sve dok nisam upoznala svog muža koji je ušao u moj život i voleo me neopisivo što mogu da objasnim. Živjeli smo zajedno 2 godine i bili sretni dok se nije pojavilo previše svađa i razišli se. Mislila sam da mogu da idem dalje, ali sam shvatila da sam duboko zaljubljena u njega i da mi je zauvek potreban. Nisam imao izbora osim da potražim pomoć, što me je navelo da kontaktiram dr. Gideona, znajući kako je u stanju da pomogne drugima. Obratio je pažnju na mene i dao sve od sebe da nas ponovo pomiri i u roku od 48 sati rezultat se pokazao i vratio mi se, a ja sam ponovo izmislio stvari. Sada su ljubav i sreća vraćeni i sve što mogu reći je da zaista cijenim dr. Gideona što je bio nesebičan u pomaganju meni i drugima, kontaktirajte ga sada on će vam odgovoriti na WhatsApp: +2347042191323
OdgovoriIzbrišiE-pošta: drgideon611@gmail.com