Potrebno :
- 400g krompira i izrezati na klinove
- 1 glavica luka
, prepolovljena i narezana
- 2 češnja češnjaka,
grubo isjeckani
- ½ žličice sušeni
origano,
ili ½ žlice
nasjeckanog svježeg origana
- 2 žlice maslinovog
ulja
- ½ limuna
, izrezati na klinove
- 2 velike rajčice
, izrezati na klinove
- 2 svježa riblja
fileta bez kože (oko 200 g)
- kašika peršina
, krupno isjeckanPriprema :
Zagrijati pećnicu na
200C ,staviti krumpir, luk, češnjak, origano i maslinovo ulje u posudu za
prženje, dodati sve ostale začine, a zatim pomiješati sve zajedno sa rukama,da sve bude pomiješano sa uljem .
Pecite oko 15 minuta, ako nije dovoljno pečeno ,pecite 10 minuta više.
Dodajte limun i rajčice, i pecite 10 minuta, a zatim na vrh stavite začinjene riblje filete i vratite u pećnicu 10 minuta više. Poslužite s peršinom raspršenim preko jela.
Izvor :Dobra hrana Magazin
Nema komentara:
Objavi komentar