Priprema ove torte je zaista jednostavna i imate jedinstvenu poslasticu za svega desetak minuta, ono što je najvažnije da se uopšte ne peče.Tako jednostavno a ujedno savršeno,oduševit će vas..
Potrebno:
- 120 g crne čokolade
- 120 g šećera
- 120 g putera
- 220 g keksa
Za glazuru:
220 g crne čokolade
Za ukrašavanje:
- 20 g čokolade
- malo mljevenog keksa ili oraha
Priprema:
Podmažite puterom pleh i prekrijte masnim papirom.
Izlomite keks na komadiće (veličine badema).
Pjenasto umutite puter i šećer, dodajte otopljenu čokoladu i muteći dodajte jaje.
Dodajte i izlomljeni keks, dobro promiješajte žicom, pa sipajte u podmazani pleh i ostavite da se hladi najmanje 3 sata.
Ukrasite rendanom čokoladom i mljevenim orasima.
Dobar tek!
Izvor:aura.ba,foto:stil.kurir.rs
Nema komentara:
Objavi komentar