četvrtak, 19. studenoga 2020.

Pripremite punjeni paradajz na ovaj način i oduševite sve koji ga probaju

 Ukoliko ste ljubitelj tunjevine i još želite iznenaditi svoje najmilije nečim novim i ukusnim, obavezno probajte ovaj recept jer je zaista preukusan i pravi ukras na stolu, a uživanje  je kako se brzo smaže, u tren oka...



Potrebno:

5 paradajza
konzerva tunjevine
kiseli krastavcic
manja glavica crnog luka.
100 gr majoneza od krompira
krompir
limun
senf
so, biber

Priprema:

Paradajz operite, odsecite kapu, a unutrašnjost izdubite kasikom, pa ih ostavite okrenute sa otvorom nanize da otkaplju. 

Tunjevine izručiti u činiju, dosuti ulja i pomešati sa izvađenom sredinom paradajza, dodati sitno iseckanog crnog luka, isečeni krastavčić, izmešati, pa puniti paradajze, pokriti ih isečenim poklopcima i preliti sa dosta majoneza od krompira.

Kako napraviti majonez od krompira:

Potrebno vam je:2 krompira, šolja ulja, limunov sok, senf, so i biber. 

Krompir očistiti i skuvati. Propasirati kao za pire, zatim mutiti i lagano dolivati ulje. Začiniti limunovim sokom, senfom, biberom i solju po ukusu.

Prijatnoo!

Izvor:novine.ca

Nema komentara:

Objavi komentar