utorak, 23. kolovoza 2016.

Kremasti pileći file s rajčicom


Obogatite svoju trpezu sa jedinstvenim receptom za pileće filete na malo drugačiji način sa kremastim premazom,čili papričicom  i ukusnom rajčicom,obrok za svaku priliku.....


Potrebno:

- 4 komada pileća prsa fileti bez kože
- 180g  punomasni krem sir
- 2 žlice curry - Korma paste
- 1 žlica sjeckani korijander, plus dodatno prilikom serviranja
- sok od ½ limuna
- 1 crvena čili papričica,  tanko narezana
- 8 cherry rajčice, prepolovljene


Priprema:

Zagrijati rernu na 200C  i složiti pileće filete u veliku vatrostalnu posudu. Izmiješati sir, korma curry pastu i 1 žlicu korijandera zajedno s sokom od limuna. Icijedite polovinu preostalog limuna preko piletine i premažite dobijenom pastom od sira,curry paste i korijandera,raspršite preko čili i pecite 15 minuta.
Izvadite iz pećnice, dodajte rajčice na jelo a zatim  vratiti kuhati još 10 minuta. Pospite s više korijandera i poslužite uz rižu ili krompir salatu kao i uz drugo povrće.Dobar tek!

Nema komentara:

Objavi komentar