Kako namirnice i biljke pomažu kao hrana i lijek , brzi i jednostavni recepti,sve što nam priroda nudi na dohvat ruke.
utorak, 23. kolovoza 2016.
Kremasti pileći file s rajčicom
Obogatite svoju trpezu sa jedinstvenim receptom za pileće filete na malo drugačiji način sa kremastim premazom,čili papričicom i ukusnom rajčicom,obrok za svaku priliku.....
Potrebno:
- 4 komada pileća prsa fileti bez kože
- 180g punomasni krem sir
- 2 žlice curry - Korma paste
- 1 žlica sjeckani korijander, plus dodatno prilikom serviranja
- sok od ½ limuna
- 1 crvena čili papričica, tanko narezana
- 8 cherry rajčice, prepolovljene
Priprema:
Zagrijati rernu na 200C i složiti pileće filete u veliku vatrostalnu posudu. Izmiješati sir, korma curry pastu i 1 žlicu korijandera zajedno s sokom od limuna. Icijedite polovinu preostalog limuna preko piletine i premažite dobijenom pastom od sira,curry paste i korijandera,raspršite preko čili i pecite 15 minuta.
Izvadite iz pećnice, dodajte rajčice na jelo a zatim vratiti kuhati još 10 minuta. Pospite s više korijandera i poslužite uz rižu ili krompir salatu kao i uz drugo povrće.Dobar tek!
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar